torstai 27. helmikuuta 2014

Lounaalla Pub Niskassa

Olemme monta viikkoa jo suunnitelleet mieheni kanssa menevämme lounaalle Aurajoen rannassa sijaitsevaan Pub Niskaan. Paikka ei lounaan eikä muunkaan ruuan osalta ollut meille tuttu, mutta kuulopuheiden perusteella kovin tykätty paikka. Etenkin kesällä paikka näyttää erittäin houkuttelevalta pihalla, jokirannassa, olevan terassin vuoksi. Paikan erikoisuutena ovat peltileivät eli ahvenanmaalaiset pizzat. 

Tiistaina vihdoin päätimme mennä kokeilemaan heidän lounastaan jonka piti sisältää juuri näitä peltileipiä sekä maittavia salaatteja. 




Ruuista en valitettavasti kovan nälkäni vuoksi huomannut ottaa kuvia mutta erittäin suositeltava paikka ainakin lounaan puolesta ja myös muutenkin ravintolana! Lounaspöydässä olevat pizzat olivat lähes kaikki sellaisilla täytteillä, mitä en ikimaailmassa tulisi itse valitseneeksi, mutta ehkä juuri siksikin ne maistuivat niin hyviltä! Salaattipuoli jäi mielestäni aavistuksen odottamaani heikommaksi mutta ne mitä tarjolla oli, olivat perus vihersalaattia lukuunottamatta myös melko erikoisia mutta erittäin hyviä!

Paikka oli kaiken kaikkiaan erittäin mukava, niin ruokien, tunnelman kuin palvelunkin puolesta! Suosittelen. 


Koska herkuton vuoteni on jatkunut erinomaisesti, mieheni söi herkut minunkin puolestani järkiruokakahvin kera!

T






torstai 13. helmikuuta 2014

Vieraslahjat

Hääsuunnittelut ovat melko hyvällä mallilla tällä hetkellä. Vieraslista alkaa olla valmiina, kutsukortit on suunniteltu, pöytäkoristeet on osittain suunniteltu, sormukset on hoidossa, morsiuspuku valittu ja ostettu, kengät ostin Lontoosta ja tällä viikolla kävimme varaamassa hääyölle hotellin.

Meidän häihin tulee ehdottomasti karkkibuffet, paljon vaaleanpunaisia karkkeja kiitos! Tästä syystä olenkin miettinyt, että vieraille annettavat pienet lahjat runoineen onkin sitten jotain ihan muuta. Haluan jotain pientä, sievää ja vaaleanpunaista, niin ikään. Ongelma ratkesi muutama viikko sitten, jolloin selailin ajan kulukseni nettiä ja törmäsin pieniin pulloihin, joihin oli laitettu sisään ruususuolaa eli rakkaudensuolaa.




Olen katsellut pulloja eBaystä, mutta en ole vielä päättänyt minkä mallisia ja minkä kokoisia pullot voisivat olla. Myös tekstejä pitäisi jo pikku hiljaa miettiä.

Tänään suuntana on Helsinki ja LoveMeDo-messut, ehkä sieltä löytyy vielä jotain kivaa ideaa häihin. 

T

Treeniä, reissua ja flunssaa

Tässä koottuna kolme hyvin erilaista treeniviikkoa.

Viikko 4
 
Ma: Juoksu 6,4 km + Sali
Ti: Aamucardio
Iltapäivä - Sali + Indoor Cycling
Ke: Juoksu 9,7 km
To: Sali
Pe: Aamucardio
La: Aamucardio
Su: Lepo
 
Viikko 5
 
Ma - La: Oltiin talvilomalla Lontoossa, joten
varsinaista treeniä siellä en tehnyt, mutta hyötyliikuntaa
sitäkin enemmän.
Su: Sali
 
Viikon 5 treenikuva: Haukkaritreeniä Starbucksissa
 
Viikon 6
 
Ma: Sali
Ti: Lepo
Ke: Lepo
To: Aamucardio
Pe: Aamucardio
La: Lepo
Su: Aamucardio
 
Viikon 6 treenikuva: Haukkaritreeni jatkui myös viikolla 6,
kylläkin vähän erilaisella fiiliksellä ku edellis viikolla.
Tosiaan on kolme hyvin erilaista viikkoa takana. Ensin vietin vuoden tehokkaimman viikon, jonka jälkeen treeniä ei kertynyt lähes yhtään, hyötyliikuntaa kyllä sitäkin enemmän. Viimeisen viikon olinkin sitten pienessä flunssassa, enkä uskaltanut paljoakaan liikkua.
 
Olen usein flunssan aikana hyvin ahdistunut, koska en pääse liikkumaan. Viimeisen vuoden aikana olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että vaikka treenimotivaatio on yleisesti ottaen korkea, flunssassa olo nostaa sitä vielä korkeammalle. Tärkeintä on kuitenkin antaa keholle riittävän pitkä lepoaika, eikä lähteä liian aikaisin liian kovaa treenaamaan.
 
T

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kalaa, kalaa kalaa

Kuten aikaisemmin kerroin, olen päättänyt tänä vuonna kokeilla enemmän erilaisia kalaruokia ja kalalajeja. Tällä viikolla vihdoin saimme hankittua kuhaa Turun Kauppahallin S. Wallinilta.


Ajatuksena oli vaan paistaa kalat pannulla ja laittaa niiden kanssa uunikasviksia.



Kaloihin laitoimme suolaa ja kalamaustetta. Suolan käyttö ei onnistunut tällä kertaa ihan nappiin, mutta muuten kuha oli oikein maukasta. Ehdottomasti syömme tätä toistekin.

T

torstai 6. helmikuuta 2014

Ruokakokeiluja


Haettiin tälläinen paketti Turun Kauppahallista S. Wallinilta. Saa nähdä miten vuoden ensimmäiset kalakokeilut onnistuu. 

T