torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi iltapalasuosikki!

Tässä jokin aika sitten kerroin valmistaneeni mustikkasorbettia iltapalaksi. Etelä-Pohjanmaalla vietetyn joulun jäljiltä jääkaapistani löytyi pieni pakasterasiallinen mansikoita, jotka olivat toimittaneet kylmänkallen virkaa paluumatkani ajan. Aikani mietittyä mitä niistä voisin valmistaa, äätinkin kokeilla valmistaa niistä mansikkasorbettia. 


Tuloksena uusi ehdoton tämän perheen iltapalasuosikki!! 

Eli jos yksinkertaista yksinkertaisempaakin iltapalaa tai vaikkapa jälkiruokaa kaipaa, tässä vielä resepti. 

Mansikkasorbetti, 2 annosta:

200g turkkilaista maustamatonta jogurttia
reilusti mansikoita

Sekoita aineet esim blenderillä ja jaa tuotos kahteen kulhoon. Laita jääkaappiin n tunniksi. Mikäli haluat, että sorbetti on kauttaaltaan jäässä, pidä n 2 tuntia. Itse tykkäsin enemmän, että sorbetti oli keskeltä hieman sulempaa. 

T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti