torstai 10. lokakuuta 2013

Säällä kuin säällä

Treenaamisen lisäksi minulla tulee paljon kävelyä päivittäin, koska meillä on 2,5-vuotias labradorinnoutaja. Ja ei, en käy hänen kanssaan juoksemassa, mitä monet ihmiset kysyvät. Eli normaalisti teen oman lenkin ensin, paitsi aamuisin, jonka jälkeen lähden hänen kanssaan kävelylle.

Koiran kanssa ulkoillessa on ainoaksi miinukseksi muodostuu se, että sen on tapahduttava säällä kuin säällä. Minulla on hyvä sadetta kestävä kuoripuku, mikä menee hyvin myös kaikilla muilla ilmoilla syksyisin ja keväisin, paitsi jos aurinko paistaa oikein voimakkaasti. Puvun ostin jo viime syksynä ja se on ollut kovassa käytössä. Tänä vuonna pohdinkin hyvien Goretex kenkien hankkimista.

Kävimme muutama viikko sitten katsomassa erilaisia vaihtoehtoja Partiovarusteessa, Myllyssä, ja lopulta päädyin seuraavanlaisiin kenkiin.

Maastojuoksukengät
Suurena Asics fanina löysin itselleni täydelliset kengät, täydellisellä yhdistelmällä. Haglöfsin pintamateriaalit ja Asicsin pohjat! Voiko enää täydellisempää yhdistelmää olla? Pääasiassa tulen käyttämään niitä koiran kanssa ulkoiluun, mutta haluessani ne soveltuvat myös maastojuoksuun karkean pohjan ansiosta. Kengät ovat todella kevyet muihin koittamiini vaihtoehtoihin verrattuna ja ne pitävät kaiken lisäksi myös tarvittaessa vettä.

Karkea pohja
Olen käyttänyt kenkiä nyt muutaman viikon ja ne vain paranevat käytössä.

T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti