torstai 17. lokakuuta 2013

Mustikkasorbetti

Olen jo vuosien ajan syönyt jäätelöä joka ikisenä torstaina, kesät talvet. Nyt kuitenkin päätin irrottautua tästä tavasta kun aloitin tämän ruokaremontin. Pakko sanoa, että se on käynyt paljon helpommin kuin olisin koskaan voinut kuvitellakaan.

Muutamana päivänä tässä lähiaikoina mieleni on kuitenkin alannut tekemään taas kunnon kermaista jäätelö. Yhtenä päivänä innostuinkin kokeilemaan jäätelön kevyempää versioa, eli sorbettia.


Minun sorbettini koostui luonnonjugurtista, mustikoista sekä hunajasta. Sekoitin kaikki ainekset tehosekoittimella ja laitoin tuotoksen pariksi tunniksi jääkaappiin.



Jäisen sorbetin päälle laitoin vielä nokareen peanutbutteria.

Sorbetti oli oikein oiva jäätelön korvike. Vaikka itse annos näytti melko pieneltä, tuntui se melko isolta koska se oli niin jäistä ja siten todella hidasta syödä. Ensikerralla laitan hieman vähemmän hunajaa ja voisin kokeilla esimerkiksi mansikoita mustikoiden sijaan.

T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti