maanantai 16. syyskuuta 2013

Ostoksia

Kävimme viikonloppuna pikavisiitillä Lempäälässä, ystäviemme luona. Reissulla piipahdimme myös Ideaparkissa, jossa päätarkoitukseni oli käydä Sinellissä vähän tutkimassa erilaisia askartelu juttuja tulevia häitä ajatellen. Käynti ei valitettavasti selkeyttänyt ajatuksiani yhtään, päin vastoin. Onneksi minulla on korttien teossa ja ideoinnissa käytettävissä todellinen askarteluspesialisti, jonka luona täytyisikin asian tiimoilta piakkoin vierailla.

Sinellin lisäksi ehdimme tekemään pienen kierroksen muuallakin Ideaparkissa ja tälläiset housut sieltä sitten tarttuivatkin matkaani.

 
 
 
Olen syksyn aikana kovasti tykästynyt tälläisiin vihreisiin housuihin. Niitä olen ehtynyt jo muutamasta liikkeestä katsoakin, mutta nyt löytyivät täydelliset yksilöt. Sunnuntaina täällä Turussa vietettiin Turun päivää ja Turun linnaan oli sen vuoksi ilmainen sisäänpääsy. Päätimmekin lähteä siellä käymään ja uudet housut pääsivät heti käyttöön. Seuraavana ostoslistalla olisivat uuden nilkkurit sekä talvisaappaat.
 
Asukuva sunnuntailta

Ballerinat: Vagabond, Housut: Tommy Hilfiger, Paita: Gant, Neule: Sand
Laukku: LV


1 kommentti:

  1. Jos löydät kivat nilkkurit, niin vinkkaa! Nimimerkillä pari syksyä niitä jo etsinyt, mutta ei vaan löydy mieleisiä! :D

    VastaaPoista